Vårt träningsutbud

Hos oss hittar du alla former av träning inom funktionell fitness. Vårt standardutbud hittar du nedan, men vi kan också rekommendera att du tar en koll på våra sociala medier eftersom vi slänger in nya roliga pass efter säsong och lust.

Crossfit

Vi är en affilierad CrossFit anläggning och vi erbjuder flera olika CrossFit pass. På workout of the day följer vi en långsiktig periodiserad programmering för att optimera prestation och återhämtning. Vi jobbar med styrka, olympiska lyft, gymnastik och kondition. Passen kan anpassas efter alla nivåer, från nybörjare till dig med mycket träningsvana.

NYBÖRJARE

Under åtta veckor, med två pass i veckan, lär vi dig de viktigaste grunderna i CrossFit. Våra nybörjarkurser är noggrant programmerade för just nybörjare, så man på ett tryggt och säkert sätt lär sig grunderna i funktionell  träning. Du kommer få prova på de flesta moment som ingår i CrossFit, så som olympiska lyft och gymnastik.

KB-TRÄNING

Ett pass för alla! Nybörjare som rutinerad, elit som motionär. På kettlebellpassen jobbar vi med just detta – kettlebells! Roliga och höginstensiva pass med varierande upplägg och övningar.

CORE

En blandning mellan dynamisk och statisk core-träning. Vi jobbar med styrkan i hela kroppen, inifrån och ut. Kul, svettigt och garanterat svidande magmuskler!

BOXNING

Ett högintensivt kampsportsbaserat konditionspass. Vi jobbar med kroppsvikt, mitsar, boxningssäckar och varandra. Ett lite annorlunda pass för dig som gillar att bli utmanad!

SENIORER

Träning för dig som är 60 år eller äldre. Passen leds av Lena som är leg. fysioterapeut och är väl anpassade efter seniorer. Vi tränar både styrka, kondition och rörlighet och alla övningar kan individanpassas.  Rolig träning både för dig som är träningsvan och för dig som vill komma igång!

FÖRETAGSTRÄNING

Företagsträning är ett perfekt sätt att skapa gemenskap och ha roligt tillsammans med sina kollegor! Vi erbjuder träning anpassat efter just era önskemål. För att få hjälp att skräddarsy er företagsträning, kontakta oss på: info@crossfitmalmo.se

Saknas något? Hör av dig så ska vi se vad vi kan göra!