Maximilian ”Max” Löfström

Maximilian ”Max” Löfström

Biography:

Har tränat i princip hela mitt liv och framför allt gillat tävlingsmomentet tills jag för ett antal år sedan insåg glädjen att motionsträna. CrossFit testade jag första gången i Västra Hamnen 2010 hos Lars & Jess som drev CF Malmö då men det fastnade inte direkt. Var precis nybliven pappa och hade fullt upp med nya rutiner (och ursäkter) för att skjuta upp det till 2012 då jag började träna på riktigt.

Sedan 2014 har jag varit delägare i CrossFit Malmö numera 360 Functional Fitness och har väl gjort det mesta i bolaget/boxen, men framför allt har fokus legat på ekonomi, försäljning och planering för framtiden.

Det som är roligt med CrossFiten är att du aldrig blir fullärd och även om jag inte sätter PR som när jag var yngre så utvecklas jag ändå. Sen att man får en andra familj är schysst bonus genom gemenskapen i boxen.

Jag är inget ”Ghost” som en av mina kollegor J utan sköter min träning tidiga morgnar så därför springer ni kanske inte på mig så ofta. Då får det gärna vara flåsiga wodar och är väl så där nöjd om det kommer massa tunga lyft.